Έκθεση CIA: Ο Χίτλερ ένιωθε ερωτική έλξη για τον Ρούντολοφ Ες

Νέες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ αποκαλύπτει 70σέλιδη απόρρητη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ του 1942, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την έκθεση που συντάχθηκε για τον πρόεδρο Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο Χίτλερ ήταν ένας καταπιεσμένος αμφισεξουαλικός με σαδομαζοχιστικές τάσεις.

Αναφέρεται μάλιστα ότι ένιωθε ερωτική έλξη για τον υπαρχηγό του και αρχηγό SS, Ρούντολφ Ες, ο οποίος ήταν γνωστός μεταξύ των γκέι μελών του κόμματος με το παρατσούκλι «Φροϋλάιν Άννα». Ο Ες συχνά εμφανιζόταν σε χοροεσπερίδες ντυμένος με γυναικεία ρούχα.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι η έλξη του Χίτλερ προς τον Ρούντολφ Ες δυνάμωσε και όταν βρέθηκαν μαζί στη φυλακή, τη δεκαετία του 1920, πιθανώς και να έγινε σεξουαλική.

Στην έκθεση της CIA αναφέρεται ακόμα ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’20 και πριν γίνει ο Φύρερ, την εποχή που ζούσε στην Βιέννη προσπαθώντας να κάνει καριέρα ως καλλιτέχνης, ο νεαρός Αδόλφος έμενε για τρία χρόνια περίπου σε έναν ξενώνα αρρένων στο Μπιρκίτεναου που οι ηλικιωμένοι άντρες συνήθιζαν να πηγαίνουν για να βρουν νέους για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις.

Την έκθεση συνέταξε ο ανθρωπολόγος Χένρι Φιλντ, αντλώντας πολλά στοιχεία από μαρτυρίες του στενού φίλου του Γερμανού δικτάτορα στις δεκαετίες του ’20 και του ’30, Ερνστ Σέντζγουικ Χάνφστενγκλ, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε στη δυσμένεια του επικεφαλής του Γ’ Ράιχ και διέφυγε στη Βρετανία όπου και αποκάλυψε μυστικά των στελεχών των Ναζί.

«Αν και ο αληθινός Αδόλφος Χίτλερ είναι δύσκολο να αναλυθεί από τους ειδικούς , υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι ανυπόφορη, έως και απελπιστική» καταλήγει στην έκθεσή του ο Φίλντ.

Όσο ο Χίτλερ ζούσε, η προσωπική του ζωή ήταν κρυφή. Η μόνη επιβεβαιωμένη σεξουαλική του σχέση ήταν με την Έβα Μπράουν την οποία παντρεύτηκε μια πέρα πριν αυτοκτονήσουν και οι δύο μαζί.

(Πηγή: http://politis.com.cy/article/ekthesi-cia-o-chitler-eniothe-erotiki-elxi-gia-ton-rountolof-es  )