Αποστάσεις από τις «ακραίες θέσεις» στη Ν.Δ. παίρνει ο Τζιτζικώστας

Παρέμβαση Απόστολου Τζιτζικώστα στα δρώμενα εντός της Νέας Δημοκρατίας. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πήρε σαφείς αποστάσεις από τις ακραίες θέσεις που εκφράζουν συχνά, ορισμένα στελέχη τού κόμματός του.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, οι «λαϊκίστικες φωνές και ακραίες θέσεις προκαλούν ζημιά στην παράταξη… Προσφέρουν κακή υπηρεσία στην παράταξη όσοι δεν έχουν καταλάβει ούτε πού ήρθαν ούτε πού βρίσκονται».

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε ότι τέτοιου είδους ακρότητες αποτελούν πολλές φορές «σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση, που τις χρησιμοποίησε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα».

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα η Ν.Δ. αναμένεται να επικεντρώσει την τακτική της σε δύο μέτωπα, επιχειρώντας να αποδομήσει την κυβέρνηση: το ένα θα αφορά την καθημερινότητα των πολιτών και το άλλο τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες που δεν υλοποιήθηκαν.

Επίσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να συνεχίσει να επενδύει σε μηδενιστικό λόγο για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, με βάση το «δυόμισι χρόνια ψέματα», όπως διαφάνηκε κι από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

(ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜ. ΕΦΣΥΝ http://www.efsyn.gr/arthro/apostaseis-apo-tis-akraies-theseis-sti-nd-pairnei-o-tzitzikostas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *