Δήλωση Σαλμά για το «όχι» στην προανακριτική: Δεν υπογράφω για «λόγους προσωπικής ευαισθησίας»

Με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς διευκρινίζει ότι δεν υπέγραψε την πρόταση του κόμματός του για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή». Άλλωστε, προσθέτει, με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία.
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής: «Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».
Πληροφορίες από τη ΝΔ αναφέρουν ότι η δήλωση του πρώην υπουργού Υγείας βάζει τέλος στη συζήτηση περί κινήσεων του κόμματος σε βάρος του κ. Σαλμά, πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μόλις είχε γίνει γνωστή η διαφοροποίησή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *