Εξευτελισμός ΣΚΑΪ: Παρουσίασαν πρωτοσέλιδο του 2016 για να καλύψουν τον παιδεραστή της ΝΔ

Οι πρωτοπόροι της κοπτοραπτικής ξαναχτύπησαν

Σε μια ακόμη προσπάθεια να καλύψουν τον καταδικασθέντα για ασέλγεια σε ανήλικους, Νίκο Γεωργιάδη, ο ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια ακόμη λαθροχειρία, το μέγεθος της οποίας είναι πρωτόγνωρο, ακόμη και για τα δικά του δεδομένα.

Έτσι λοιπόν, στις 27 Φεβρουαρίου 2019, όπως καταγγέλλει σήμερα η ίδια η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της, ο ΣΚΑΙ παρουσίασε πρωτοσέλιδο του 2016 προκειμένου να μη φανεί στον «αέρα» ότι η εφημερίδα ασκεί κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για τον χειρισμό της υπόθεσης Γεωργιάδη.

Μάλιστα, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι αφιερωμένο στη λαθροχειρία του ΣΚΑΪ, καθώς κυκλοφορεί με τίτλο: «Πρωτοφανές! Ο ΣΚΑΪ έδειξε ψεύτικο πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη».

Συγκεκριμένα, μια ημέρα μετά την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια ανηλίκων στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζουν ως είθισται σε μορφή βίντεο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του… 2016.

Τυχαίο; θα αναρωτηθεί κανείς. Καθόλου! Διότι κατά σύμπτωση το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» άφηνε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη και προέτρεπε στον Πρόεδρο της ΝΔ να διώξει τους φαύλους από το κόμμα.

Το πρωτοσέλιδο που παρουσίασαν:

Το πρωτοσέλιδο όμως της Δημοκρατίας ήταν αυτό:

Πάντως νωρίτερα όταν έκαναν οι παρουσιαστές την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων, παρουσίασαν το σωστό και όχι του 2016 πιθανότατα γιατί ήταν ακόμα πολύ πρωί. Η «γραμμή», όπως όλα δείχνουν, φτάνει με μικρή χρονοκαθυστέρηση από την Πειραιώς στο Φάληρο.

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr/article/aytoexeytelismos-ston-skai-paroysiasan-protoselido-toy-2016-gia-na-kalypsoyn-ton-georgiadi?fbclid=IwAR3kKF5ykQq0CeCLr9pxiq6qqvrMttEQy5c-Xhi0Ykny9oC9jdUyik03TBA#.XHkDBl_2aY0.facebook  )