Η πρόσκληση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλλήνης της Νέας Δημοκρατίας που έγινε viral στα social media! ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ…

Η απροσεξία των ανθρώπων που σχεδίασαν την πρόσκληση για την εκδήλωση της κοπής της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ της Παλλήνης αλλά και η σπουδή ορισμένων να τη δημοσιοποιήσουν χωρίς να την ελέγξουν, είχε αποτέλεσμα το λάθος στα χρόνια ζωής της Νέας Δημοκρατίας, να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θέμα… ανακαλύφθηκε από τη δημοσιοποίηση της λανθασμένης, αρχικής, πρόσκλησης στο προφίλ του Άδωνι Γεωργιάδη (η οποία αργότερα… κατέβηκε) αφού μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν και ο προσκεκλημένος και ομιλητής της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης (δεξιά στη φωτό) μόλις διαπίστωσε το λάθος – στην ηλεκτρονική έκδοση της πρόσκλησης – έδωσε εντολή να διορθωθεί κάτι που έγινε και αυτή έφτασε στα χέρια των νεοδημοκρατών με την ορθή αναφορά στα χρόνια ζωής του κόμματος, δηλαδή 44 και όχι 48 όπως αρχικά είχε αναγραφεί.

Αυτό βέβαια δεν έσωσε την κατάσταση αφού η πρόσκληση με τα 48 χρόνια έκανε ήδη τον γύρο του διαδικτύου με τα σκωπτικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν καθώς πολλά απ΄ αυτά αναφέρονταν ως:  “Δώρο μπόνους  προσφοράς στο έθνος 4 χρόνια  Χούντας “, ” Ξέχασαν αριστερά την φωτογραφία του Γιώργου “ (Παπαδόπουλου sic)…κλπ.

 

Δείτε παρακάτω το… λάθος στην πρόσκληση της ΔΗΜΤΟ Παλλήνης.

Δείτε παρακάτω την ορθή τελική έκδοση της πρόσκλησης:

 

(ΠΗΓΗ : σχόλια διαδικτύου Facebook ,Twiter κλπ και μέρος απο το  http://www.notioanatolika.gr/parapol/11440-i-prosklisi-tis-dim-t-o-pallinis-tis-neas-dimokratias-pou-egine-viral-sta-social-media)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *