Καλλιρόη Λάμπρου για Αρ.Φλώρο στο ΝEWS 24/7: “Έχουν πλαστογραφήσει την υπογραφή μου”

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση Φλώρου με τη δήλωση της ιατρού Καλλιρόης Λάμπρου στο NEWS 24/7. “Ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου.Είναι πλαστή. Ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο” δηλώνει μεταξύ άλλων.

Με αποκλειστική της δήλωση στο ΝEWS 24/7 η Καλλιρόη Λάμπρου καταγγέλλει ότι η υπογραφή της στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου, που καταδικάστηκε για το σκάνδαλο της Energa έχει πλαστογραφηθεί.

Η ιατρός, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” αναφέρει επίσης ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον κ. Φλώρο.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής: “Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια”.

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου”

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπογραφή είχε βαρύνουσα σημασία στην απόφαση του συμβουλίου των φυλακών ως προς την αποφυλάκιση ή μη του Αριστείδη Φλώρου.

Για το θέμα είχε μιλήσει το μεσημέρι στο Ραδιόφωνο 247 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνοντας λόγο για πλαστογραφία.

Εν τω μεταξύ, στην άσκηση έφεσης του βουλεύματος, με το οποίο απολύθηκε υφ’όρον ο Αρ. Φλώρος, προχωρά η Εισαγγελία Εφετών Χαλκίδας. Είχε προηγηθεί παραγγελία του Αρείου Πάγου στην οποία αναφέρεται ότι το πιστοποιητικό αναπηρίας δεν είναι πειστικό κι εμπεριστατωμένο.

Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης είναι ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που ζήτησε από το Εφετείο Χαλκίδας να επανεξεταστεί ο φάκελος του καταδικασθέντα για την υπόθεση της Energa – Hellas Power, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και της επιστροφής του Αρ. Φλώρου στη φυλακή.

(ΠΗΓΗ :  https://www.news247.gr/koinonia/kalliroi-lamproy-gia-ar-floro-sto-news-24-7-echoyn-plastografisei-tin-ypografi-moy.6644158.html   )