Κρήτη: Πέτρες, γροθιές και ρήξη τυμπάνου για την εφοριακό που “τόλμησε” να ελέγξει οδηγό φορτηγού

Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε κάρβουνα επιτέθηκε αρχικά με πέτρες στον έναν από τους ελεγκτές και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την ελέγκτρια που έπαθε ρήξη τυμπάνου. Στο Ηράκλειο ο διοικητής της ΑΑΔΕ.

Τότε, ο τελευταίος, επιτέθηκε αρχικά με πέτρες στον έναν από τους ελεγκτές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την ελέγκτρια του κλιμακίου στο κεφάλι. Αμφότεροι οι ελεγκτές που δέχθηκαν την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, ενώ η ελέγκτρια που έχει υποστεί τα σοβαρότερα τραύματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει λόγος να υποβληθεί σε επέμβαση.

Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές για τους εφοριακούς, οι οποίοι συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά και έχουν ζητήσει επανειλημμένως να θωρακιστούν τα συνεργεία ελέγχων, αφού παρόμοιες επιθέσεις έχουν γίνει συχνά στο παρελθόν.

Τέλος, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, αποφάσισε να μεταβεί στο Ηράκλειο.
Διαβάστε επίσης :

Κρήτη: Οδηγός φορτηγού επιτέθηκε σε γυναίκα ελεγκτή της ΑΑΔΕ

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr/koinonia/kriti-petres-grothies-kai-rixi-tympanoy-gia-tin-eforiako-poy-tolmise-na-elegxei-odigo-fortigoy.7480622.html  )