Μαίνεται ο πόλεμος στο εσωτερικό της ΝΔ

Μαίνεται ο υπόγειος εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ, καθώς φαίνεται πως υπάρχει πλέον ευθεία σύγκρουση μεταξύ της μετριοπαθούς «καραμανλικής» πτέρυγας μετά την ακραία δεξια «σαμαρική».

Έτσι λοιπον μετά το «ξέσπασμα» του Νίκου Δένδια αλλά και τα παρεπόμενά της , ήρθε η κοπή της πίτας που διοργάνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου παρουσία πολλών κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και εκπροσώπων του δημοσιογραφικού κόσμου, όπως ο Άρης Πoρτοσάλτε και οΚώστας Μπογδάνος. Στην πρώτη θέση της εκδήλωσης και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Κατά η διάρκεια της ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στα πυρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Δένδια, αναφέροντας με νόημα: «Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών», είπε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος προφανώς στο χειροκρότημα που έλαβε ο κ. Δένδιας στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή.

Δεν ήταν λίγοι πάντως εκείνοι που εκτίμησαν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης επεχείρησε να κάνει «αρχηγική» εμφάνιση με το βλέμμα στην επόμενη μέρα της ΝΔ, σε περίπτωση αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε την ίδια ώρα στη Λαμία σε κομματική εκδήλωση.

Ενδεικτικό δε του κλίματος είναι και το το πρωτοσέλιδο της -«καραμανλικών» καταβολών- εφημερίδας Δημοκρατία, η οποία αφιέρωσε πρωτοσέλιδο στην εν λόγω φιέστα του αντιπροέδρου της ΝΔ με τίτλο: «Ραδιουργίες του Άδωνι κατά του Κυριάκου», εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «έσπειρε εσωκομματικούς ανέμους».

(ΠΗΓΗ : https://tvxs.gr/news/ellada/mainetai-o-polemos-sto-esoteriko-tis-nd    )