Μεγάλα ονόματα στο Ηρώδειο

Οι παραστάσεις του Ηρωδείου το φθινόπωρο

Δημοφιλείς καλλιτέχνες, από τον Έρικ Μπάρτον και την Τζέιν Μπίρκιν έως τους «Florence and the Machine», αναμένεται να εμφανιστούν στο Ηρώδειο κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά παραστάσεων και συναυλιών εκτός του Φεστιβάλ Αθηνών, το οποίο θα έχει ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμά του.

Από τις πρώτες θεατρικές παραστάσεις θα είναι ο «Προμηθέας» σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στις 29 και 30 Αυγούστου. Συναυλία με τους Μαρία Φαραντούρη, Χρήστο Θηβαίο και Αγγελική Τουμπανάκη θα ακολουθήσει στις 31 Αυγούστου, ενώ 3 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί ο «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Η παραγωγή του Εθνικού «Ικέτιδες» θα ανέβει 4 και 5 Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Στις 6 θα παρουσιαστούν οι «Νεφέλες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Η παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης «Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη – Η οπερέτα» θα παρουσιαστεί 8 και 9 Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. Ο Aντρέα Μποτσέλι θα δώσει συναυλία στις 11 Σεπτεμβρίου και στις 13 θα εμφανιστούν οι Archive.

Τα Μπαλέτα Μπεζάρ θα δώσουν τρεις παραστάσεις από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου και στις 19 καταφθάνουν οι Florence and the Machine. Στις 21 Σεπτεμβρίου εμφανίζεται η Τζέιν Μπίρκιν και στις 27 του μήνα ο Έρικ Μπάρτον.

Ακολουθούν στις 29 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Σκουλάς, στις 30 ο Γιώργος Νταλάρας, 1η Οκτωβρίου ο Σταμάτης Σπανουδάκης, 4 Οκτωβρίου η λαϊκή όπερα «Ο φτωχούλης της Ασίζης» του Δ. Παπαδημητρίου και στις 5 του μήνα συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

(ΠΗΓΗ : http://www.avgi.gr/article/10812/9942206/me-erik-mparton-kai-tzein-mpirkin#  )

 

Πρόγραμμα  Συναυλιών & Παραστάσεων στο Ηρώδειο 2019   

Ο πίνακας ανανεώνεται με κάθε νέα πληροφορία. Περιλαμβάνονται όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2019, αλλά και άλλες παραγωγές που θα λάβουν χώρα στο Ηρώδειο

(ΠΗΓΗ : https://www.musicity.gr/mousikes-skines-horoi/item/1286-hrwdeio-sinavlies-theatro   )