Με το αεροπλάνο της γραμμής ο Τσίπρας στα Γιάννενα – Πρόβλημα από… τα αιτήματα για σελφι

Τα αιτήματα των επιβατών για μια σέλφι με τον πρωθυπουργό ήταν τόσα που τα μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να κάνουν παρατηρήσεις στους επιβάτες για να καθίσουν στις θέσεις τους.

Με το αεροπλάνο της γραμμής έφτασε το πρωί στα Γιάννενα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας έκπληξη στους συνεπιβάτες του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε καθυστερημένος κατά 15 λεπτά, συνοδευόμενος από χαλαρά μέτρα ασφαλείας και κάθισε ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης.

«Πώς και ταξιδεύετε με το αεροπλάνο της γραμμής; Χάλασε;», τον ρώτησε με απορία ένας επιβάτης με τον πρωθυπουργό να απαντά αμέσως: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Η… αναστάτωση Τσίπρα στην καμπίνα των επιβατών συνεχίστηκε και τα επόμενα λεπτά. Μάλιστα τα αιτήματα των επιβατών για μια σέλφι με τον πρωθυπουργό ήταν τόσα που τα μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να κάνουν παρατηρήσεις στους επιβάτες για να καθίσουν στις θέσεις τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δέχτηκε να προηγηθεί κατά την αποβίβαση από το αεροσκάφος και περίμενε να έρθει η σειρά του.

Πηγή: ethnos.gr

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr/article/me-aeroplano-tis-grammis-o-tsipras-sta-giannena-problima-apo-ta-aitimata-gia-selfi?fbclid=IwAR1i40OG_qW1WoqnQQErGXS9KKHrQMdJGNzpiVJ95cwJJO7XOIeMq1LGPV8#.XNlWRd-GtrQ.facebook )