Μπα? Τουπέ νέων υπουργών κ παρατρεχάμενων στον εκλεκτό δημοσιογράφο? Αυτούς δεν θέλατε?

Δεν πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Δημήτρης Καμπουράκης έγινε… έξαλλος με τους υπουργούς, καθώς όπως υποστηρίζει διέκρινε κάποιες τάσεις απομόνωσηςαπό τους δημοσιογράφους, τους οποίους μία εβδομάδα πριν που ήταν υποψήφιοι, τους εκλιπαρούσαν για μια εμφάνιση στην τηλεόραση…

«Δεν σας παίρνουμε για κουτσομπολιό, ούτε για ρουσφέτι»

Και για αυτό, με άρθρο του στο liberal αναφέρει: «Παρακαλώ κύριοι υπουργοί σηκώνετε το τηλέφωνο». Προφανώς, ο γνωστός δημοσιογράφος του καναλιού του ΣΚΑΪ, στην προσπάθειά του να τους προσεγγίσει για τις ανάγκες του ρεπορτάζ δεν κατάφερε να τους βρει και ενοχλήθηκε. «Ξεκινάμε άσχημα και δεν το θέλω» αναφέρει χαρακτηριστικά. Για να ξεκαθαρίσει παρακάτω: «Για τη δουλειά μας σας τηλεφωνούμε. Δεν σας παίρνουμε για κουτσομπολιό, ούτε για ρουσφέτι»!

Και σημειώνει: «Οι ταμπουρωμένοι υπουργοί δεν είναι οι εργατικοί υπουργοί». Συμπληρώνοντας: «Οι περισσότεροι είναι θύματα της Λουδοβικειας μεγαλοπρέπειας που τους καταλαμβάνει ως δηλητηριασμένος μύκητας μόλις βάλουν την υπογραφή τους μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο. Ξάφνου ρίχνουν καμιά διακοσαριά πόντους μπόι και πλέον δεν είναι του επιπέδου τους να συνομιλούν με την πλέμπα. Είτε πρόκειται για λαϊκή, είτε για θεσμική, είτε για δημοσιογραφική πλέμπα. Κι εκεί που ως βουλευτές της αντιπολίτευσης (αφήστε ως υποψήφιοι) ζητιάνευαν μια δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κάτω Κωλοπετινιτσας… βάζουν face control όχι μόνο στο γραφείο τους άλλα και επτά κρησάρες στο τηλεφωνάκι τους.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά» 

»Και σου βγαίνουν λοιπόν κάτι ιδιαιτέρες με χαριτωμένες αυταρχικές φωνούλες, που λένε ότι «ο Κύριος υπουργός είναι σε σύσκεψη» και σου κλείνουν κατάμουτρα το τηλέφωνο, δίχως να κάνουν τον κόπο να σε ενημερώσουν για το πότε θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του. Πότε διάολο το απέκτησαν το τουπεδάκι τα κοριτσάκια, μου λέτε; Μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες; Δηλαδή σε δυο χρόνια τι θα κάνουν; Θα σε στέλνουν κατ’ ευθείαν στον διάολο»;

Τέλος ο Δημήτρης Καμπουρακης καλεί τους υπουργούς να σοβαρευτούν σημειώνοντας, «Όταν ο Κυριάκος σας είπε ότι θέλει περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια, δεν εννοούσε να απομονωθείτε σε καμιά αετοφωλιά κι από κει να διαφεντεύετε το λαουτζίκο. Σας είπε να κυβερνάτε όντας προσιτοί στον κόσμο και ανοικτοί στην ενημέρωση… Μη μου γίνετε από τώρα βαριά πεπόνια, διότι έχω δει πολλά βαριά πεπόνια να περνούν από μπροστά μου γεμάτα τουπέ και να χάνονται στο βάθος του ορίζοντα, όπου δεν τους θυμάται πια ούτε η μανούλα τους. Άντε, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά»!

(ΠΗΓΗ : https://neaselida.gr/parapolitika/kampoyrakis-exallos-me-toys-ypoyrgoys-den-xekinisame-kala/  )