Ο κ.16 εκατ. εμβόλια για 10 εκατ. Έλληνες κάνει και μηνύσεις σε 2 προστατευόμενους μάρτυρες…

Μήνυση κατά δύο προστατευόμενων μαρτύρων από τον Δημ. Αβραμόπουλο

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά των δύο προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση NOVARTIS «για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και πιστεύει ότι «σύντομα θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα λάμψει η αλήθεια».

Ο Επίτροπος, έστειλε αίτηση προς τον κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εποπτεύοντα τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, και επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής ενόψει της συζήτησης την ερχόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Συνεπής με όσα δήλωσα στη συνέντευξη Τύπου, κατέθεσα σήμερα στην αξιότιμη κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση NOVARTIS για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ζητώντας συγχρόνως να διερευνηθεί και η συμμετοχή και άλλων προσώπων, ηθικών αυτουργών και συνεργών και συμμετεχόντων στη διάπραξη και άλλων αυτεπάγγελτα διωκομένων εγκλημάτων» αναφέρει ο κ. Αβραμόπουλος.

Και προσθέτει πως από τα δύο δικόγραφα προκύπτει ότι:

«Στη δικογραφία δυόμισι χιλιάδων σελίδων, δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο παράγραφοι που αναφέρονται στο όνομά μου από τους δύο ψευδομάρτυρες και δεν υπάρχει ούτε μία λέξη των μαρτυριών η οποία να μην είναι ψευδής, αυταπόδεικτα και εμφανέστατα.

Η υπαγωγή τους στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων θα πρέπει να επανεξετασθεί από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε οι σχετικές διατάξεις να ανακληθούν και οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν με τις καταθέσεις τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ:

Θα πληρώσουμε και για τα ληγμένα

(ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜ. ΕΦΣΥΝ http://www.efsyn.gr/arthro/minysi-kata-dyo-prostateyomenon-martyron-apo-ton-dim-avramopoylo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *