Ο φθηνός ρατσισμός του αντιπροέδρου (βίντεο)

Μερικούς μήνες πριν σε τηλεοπτική συζήτηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έκανε φθηνό χιούμορ με το όνομα του ήδη μεγάλου σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούμπο λέγοντας το επιδεικτικά ΑκενοΤΟΥΜΠΟ πολλές φορές.

Ελεεινή η προσπάθεια ενός έλληνα βουλευτή της ΝΔ να ειρωνευτεί το περίεργο γι αυτόν  όνομα όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ένας απροκάλυπτος ρατσισμός ( έτσι είναι πάντα ο ρατσισμός ,χωρίς δικαιολογία επίθεση και κοροϊδία για κάτι το διαφορετικό ) για ένα Ελληνόπουλο με διαφορετικό χρώμα .

Το μαύρο Ελληνόπουλο μεγάλωσε και δουλεύοντας σκληρά έγινε ένας τεράστιος παίκτης μπάσκετ στην Αμερική στο πιο δύσκολο και διάσημο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το μαυρο Ελληνοπουλο σήμερα ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης σ αυτό που κάνει (MVP) μια τεράστια παγκόσμια διάκριση

Το μαύρο Ελληνόπουλο δοξάζεται και μαζί του η Ελλάδα.

Το μαύρο Ελληνόπουλο κάνει γνωστή σ όλο τον κόσμο τη μικρή μας χώρα κι επειδή είναι κι ένας ακέραιος χαρακτήρας σκορπάει φιλικά αισθήματα ΚΑΙ για την χώρα του την Ελλάδα, όπου μεγάλωσε (ΣΕΠΟΛΙΑ)  κι έλαβε την ελληνική παιδεία , παντού σ όλο τον κόσμο.

Ο έλληνας βολευτής της ΝΔ είναι αντιπρόεδρος του κόμματος που θέλει να ξανασώσει την Ελλάδα από την καταστροφή που οι ίδιοι προκάλεσαν κυβερνώντας αδέξια – αν και δεξιοί – τα τελευταία 40 χρόνια (με ξαφνικές εναλλαγές  Πασοκ).

Ο έλληνας βολευτής δεν πήγε πουθενά (δεν είχε και τα φόντα άλλωστε). Έμεινε εδώ και σκορπάει γύρω του αλαζονεία , απέχθεια για ότι διαφορετικό  και  συγκαλυμμένο μίσος για ότι μια ρατσιστική ιδεολογία ,επίκτητη η όχι , του επιβάλλει.

‘Ίσως σήμερα ο ελληνας βουλευτής μάθει σωστά το όνομα που μερικούς μήνες ειρωνευόταν είτε λόγω ρατσισμού είτε λόγω …….. (το ίδιο είναι).

Ο έλληνας βολευτής επίσης σε μερικές μέρες ζητάει την ψήφο σας….

 

(εκ της διευθύνσεως)