Στο Κορωπί ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα… γαλάζια βλέμματα στραμμένα στον Γιώργο Βλάχο!

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κορωπίου θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τη σχετική εκδήλωση, διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Κορωπίου ύστερα από συνεννόηση του προέδρου Τάσου Σκουρλή και των μελών της με τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι στην ομιλία του κ. Γεωργιάδη έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι οι βουλευτές και πολιτευτές Αττικής της ΝΔ.

Ιδιαίτερη σημασία όμως έχει εάν θα παραστεί ο και κάτοικος Κορωπίου Γιώργος Βλάχος ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή την υπόθεση Novartis, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στην περίπτωση του Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν από βουλευτές».

Η συγκεκριμένη εκείνη δήλωση του κ. Βλάχου έφερε στα όρια της τη σχέση των δύο ανδρών κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά όπως υπενθύμισε σε σχετικό ρεπορτάζ του το notioanatolika.gr.

Έτσι τόσο η έλευση στο Κορωπί του κ. Γεωργιάδη όσο και το εάν θα παραστεί στην υποδοχή και στην ομιλία του ο κ. Βλάχος αποκτούν ιδιαίτερη αξία και ενδιαφέρον για το σύνολο των νεοδημοκρατών της περιοχής και όχι μόνο.

(ΠΗΓΗ : http://www.notioanatolika.gr/parapol/11412-sto-koropi-o-adonis-georgiadis-me-ta-galazia-vlemmata-strammena-ston-giorgo-vlaxo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *