«Συγγενείς θα διορίζω μόνο εγώ…» – Το μήνυμα του Μητσοτάκη που προκάλεσε ψυχρολουσία στους υπουργούς του

Ψυχρολουσία δέχτηκαν οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το μήνυμα που τους έστειλε: “Δεν θα διορίζετε συγγενείς, συγγενείς θα διορίζω μόνο εγώ”.

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής μετέδωσαν ότι στους υπουργούς και τους υφυπουργούς θα τεθούν ασυμβίβαστα, ενώ μεταξύ άλλων θα απαγορευθεί η πρόσληψη συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού, ενώ απαγόρευση σύναψης οποιασδήποτε σύμβαση με το Δημόσιο θα έχουν και οι σύζυγοι, όπως και τα παιδιά των κυβερνητικών στελεχών.

Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της γνωστής οικογενείας που σιτίζεται επί δεκαετίες από το ελληνικό δημόσιο, τοποθέτησε διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου τον Γρηγόρη Δημητριάδη, γνωστό και από την υπόθεση της Energa, γιο της αδελφής του, Κατερίνας Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την ομογένεια, Αντώνης Διαματάρης, είναι ξάδερφος του Κυριάκου Μητσοτάκη μιας και παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη.

Το νέο δόγμα είναι λοιπόν το εξής: Σε αυτή τη χώρα θα διορίζουν μόνο οι Μητσοτάκηδες.

(ΠΗΓΗ : http://www.periodista.gr/politiki/article/107450/suggeneis-tha-diorizo-mono-ego-to-minuma-tou-mitsotaki-pou-prokalese-psuchrolousia-stous-upourgous-tou  )