Τα πατίνια… πάνε Παλλήνη

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Lime και του Δήμου Παλλήνης τον Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία για μια πιο μόνιμη παρουσία στην πόλη. Από την 1η Νοεμβρίου, οι δημότες της Παλλήνης έχουν πλέον την ευκαιρία να χρησιμοποιούν πατίνια καθημερινά για τις σύντομες διαδρομές τους στην πόλη.

Τα ηλεκτρονικά πατίνια είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 20χλμ/ώρα, λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη. Το βράδυ, τα πατίνια συλλέγονται και επαναφορτίζονται απο την τοπική ομάδα της εταιρείας. Πρόκειται για έναν έξυπνο και καινοτόμο τρόπο μετακίνησης στην πόλη, φιλικό προς το περιβάλλον και πάνω απ’ όλα ευχάριστο. Οι τοπικές ομάδες αναλαμβάνουν τη συντήρηση, την επαναφόρτιση και τοποθέτηση του στόλου στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία “είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε πλέον τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime διαθέσιμα σε καθημερινή βάση για τους πολίτες της Παλλήνης. Υποστηρίζουμε θερμά κάθε μορφή ηλεκτροκίνησης και πιστεύουμε ότι τα ηλεκτρικά πατίνια θα βοηθήσουν σημαντικά την πόλη μας να γίνει πιο πράσινη και φιλική προς όλους καθώς θα ενθαρρύνουν όλο και περισσότερους πολίτες να τα χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους στην πόλη, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο σπίτι.”

Ο Alessio Raccagna, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για Ελλάδα και Ιταλία, δήλωσε επίσης για τη σύμπραξη: «ο Δήμος Παλλήνης επικοινώνησε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα με σκοπό να συνεργαστούμε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες του Δήμου παρέχοντας πατίνια και δωρεάν κράνη. Τώρα επεκτείνουμε αυτήν τη συνεργασία, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον Δήμο, και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες της Παλλήνης».